Referenties

Charlotte van 't Wout: "Ik ben superblij met de hulp van Myrthe in mijn team! Het is heerlijk efficiënt en snel met Myrthe werken: ze heeft aan een half woord genoeg en vaak halverwege de zin 'is ze er al mee bezig' of was het al gebeurd voordat ik er nog om kon vragen. Tel daarbij op: een altijd vrolijk humeur, nooit is iets teveel, een heerlijke 'ik zoek alles voor je uit'-mentaliteit.

Ze denkt vooruit en komt met creatieve oplossingen. Ik kan 100% erop vertrouwen dat als Myrthe zegt dat ze iets doet, het ook gebeurt. En dan ook echt op de Myrthe manier: grondig, perfectionistisch, met dubbel check én een leuk grapje of extra handigheidje erbij.
Myrthe is echt goud."

Elke%20Verbruggen%20fotografie-Charlotte
Joris.jpg

Joris van Roessel (Joris van Roessel Concept & Creatie): "Myrthe en ik leerden elkaar zo’n 10 jaar geleden kennen als communicatie-vrijwilliger van een muziekfestival. Samen brachten we structuur in de destijds chaotische organisatie. Ik durf wel te zeggen dat we daarmee de stuwende kracht achter die club werden.

Het is dan ook niet voor niets dat ik haar inschakel als sparringspartner voor communicatie-vraagstukken. Samen brengen we structuur, een heldere focus en strategie aan waar we

ons budget maximaal kunnen benutten. We hebben aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen en dat werkt fijn. Ook voor het operationele gedeelte waar ze haar weg feilloos weet te vinden. Ze is praktisch onmisbaar!"

Elke Verbruggen (Elke Verbruggen Fotografie): "Tijdens mijn verlof mijn email uit handen geven was wat ik graag wilde, maar ook spannend vond. Want ik weet zelf toch het beste wat ik moet antwoorden en doe dat vanuit mijn gevoel. Ik voelde met Myrthe meteen een klik en durfde haar te vertrouwen om mijn email over te nemen. De eerste mailtjes die ze stuurde, brachten meteen een glimlach op mijn gezicht: professioneel, duidelijk, maar bovenal de persoonlijke toon die ik ook gebruik in m'n email. En vanaf dat moment durfde ik het volledig los te laten.

 

Ze denkt goed mee en is ontzettend positief. En man, wat een verademing om met iemand te werken die zo georganiseerd is. Haar naam 'Komt Goed Support' is on point, want mede dankzij haar heb ik een heerlijk verlof gehad! Ik ga zeker weer gebruik maken van Myrthe's diensten."

ElkeVerbruggen.png
Stephanie_de_geus_storytelling_storytell

Stéphanie de Geus (Story Sparks): "Samenwerken met Myrthe is echt een feestje. We zijn in het najaar van 2019 gaan samenwerken om te helpen bij het ondersteunen van een online community en hadden direct een goede klik. Myrthe werkt hard, is super georganiseerd, denkt vooruit, is een kei in het werk uit handen nemen voor mensen en heeft gewoon heel veel plezier in haar werk. Dat merk je aan alles.

Als je met Myrthe samenwerkt weet je gewoon zeker dat alles goedkomt. 

We vormen echt een topteam samen en ik kijk uit naar alle andere dingen die we samen gaan oppakken!"