Wat kost het?

Voordeel voor jou!

Met mijn hulp kun je je focussen op je core business. Je steekt geen tijd en energie meer in klussen waar je niet blij van wordt. Meer focus zorgt voor meer rust in je hoofd, meer ruimte in je agenda en meer tijd voor juist díe dingen die echt belangrijk voor jou zijn.

Je bespaart onnodige kosten doordat je me niet in dienst hoeft te nemen of een werkplek hoeft te bieden. Je huurt me alleen in als het nodig is en je bent niet verplicht om structureel diensten af te nemen. De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Announcement_edited.png

NIEUW: Draaiboeken & Checklists voor jouw team

Net gestart met je bedrijf en/of het samenstellen van een team? Dan heb je ongetwijfeld jouw visie op hoe bepaalde taken en processen zouden moeten lopen globaal in je hoofd. Maar is het compleet? Staat het op papier? Het is zó belangrijk dat je basis op orde is! Jouw team heeft behoefte aan duidelijke instructies over hoe jíj wil dat het eraan toegaat binnen jouw bedrijf. Op basis van jouw visie schrijf ik deze voor je. Zo ben je klaar om jouw team te formeren én voorbereid op groei van jouw bedrijf in de toekomst!

>> € 499 (gesprek + 4 draaiboeken & checklists op maat)

Denk bijvoorbeeld aan: overkoepelende bedrijfsvoering, onderhouden van klantcontact, inrichten online leeromgeving, samenwerking binnen team of het opstarten/runnen van een podcast, masterclass of nieuwsbrief.

Ik creëer rust en ruimte in je hoofd en beloof je dat alles goedkomt.

Pakket 1: Adviessessie Klantcommunicatie

Ik help je bij inzichtelijk maken op welke manieren jij op de meest optimale manier jouw klantcontact kan inrichten: Welke kanalen? Welke randvoorwaarden? Wat doet jouw team en wat doe je zelf?

>>  €199 (gesprek + verslag)

 

Pakket 2: Communitybeheer

Online plaatsen van content, managen van interactie, beantwoorden van alle klantvragen én een scherp administratief proces.

Maatwerk mogelijk!

>> vanaf € 349 per week

 

Pakket 3: Mailboxbeheer

Op zoek naar iemand die jouw klantcontact beheert? Elke dag een lege, goed-gestructureerde mailbox én in jouw tone-of-voice alle mails en opvolging afgewikkeld. Maatwerk mogelijk!


>> vanaf € 249 per week
 

Pakket 4: Website-check

Jouw website lekker leesbaar én zonder onnodige foutjes? Is je opbouw en inhoud logisch? Begrijpt jouw klant jouw boodschap voldoende? Ik neem hem helemaal voor je door.

>> € 199

 

Kennismaken

Laten we virtueel een keer kennismaken of live meeten
en samen bekijken wat ik voor jou en je bedrijf kan doen.

>> Gratis
Of een kopje koffie dan ;)

Op uurbasis

Natuurlijk kun je ook gewoon
uurtje-factuurtje van mijn diensten gebruikmaken. Vast aantal uur of een langere periode? Ik maak graag een offerte!

>> vanaf €65 per uur
 

Interesse gewekt?
Neem contact met me op!


>> 06-1448 4348 of
alles@komtgoedsupport.nl