top of page

Reviews
Disclaimer: Alle geplaatste reviews op mijn site zijn geschreven en aangeleverd door mijn opdrachtgevers of team-collega's. Ze zijn inhoudelijk niet geredigeerd en er is niet voor betaald.

Celine Charlotte van 't Wout: "Ik ben superblij met de hulp van Myrthe in mijn team! Het is heerlijk efficiënt en snel met Myrthe werken: ze heeft aan een half woord genoeg en vaak halverwege de zin 'is ze er al mee bezig' of was het al gebeurd voordat ik er nog om kon vragen. Tel daarbij op: een altijd vrolijk humeur, nooit is iets teveel, een heerlijke 'ik zoek alles voor je uit'-mentaliteit.

Ze denkt vooruit en komt met creatieve oplossingen. Ik kan 100% erop vertrouwen dat als Myrthe zegt dat ze iets doet, het ook gebeurt. En dan ook echt op de Myrthe manier: grondig, perfectionistisch, met dubbel check én een leuk grapje of extra handigheidje erbij.
Myrthe is echt goud."

FotograafTammyvanNerum-Charlotte06.jpg

Foto: Tammy van Nerum

Anneke.jpg

Anneke Chen (Buro Bis): "Myrthe ondersteunt mij als VA en ik kan nu al niet meer zonder haar. Vanaf het eerste moment voelde het alsof ze al jaren deel uit maakte van mijn team. Zo bijzonder. Myrthe was in no time ingewerkt en nam mij allerlei taken uit handen.

Waarom ik zo enthousiast ben over Myrthe? Ze is ontzettend klantvriendelijk, houdt het overzicht, denkt aan álles en is een super leuk en positief mens om mee samen te werken.
Dankzij Myrthe heb ik nu meer tijd voor mijzelf en taken waar ik maar niet aan toekwam. Ze is een enorme aanwinst in het team van Buro Bis! Ik hoop nog vele mooie jaren met haar te mogen samenwerken."

Dieuwke Stellinga (Simonis Collection): "ik zocht orde, houvast, creatieve oplossingen voor logistieke/organisatorische en administratieve uitdagingen en dat alles vond ik bij Myrthe.

Myrthe is een warm mens die je niet gek krijgt en superslimme oplossingen bedenkt voor wat naar jouw gevoel onmogelijk ingewikkeld is.

Myrthe levert rust zonder gedoe, een zaligheid om met haar samen te werken!"

Dieuwke.jpg
Danielle Regout.jpg

Danielle Regout (Personal OPA): "Myrthe was mijn allereerste VA en ik kan mij geen betere start hebben gewenst dan met haar! Ik had nog nooit met een team gewerkt, ik was sceptisch en een beetje bang :) en dat heeft Myrthe letterlijk totaal veranderd voor mij. Haar ervaring, haar expertise en haar dedicatie lieten mij zien hoe waardevol het is om haar in m'n team te hebben en daarmee uit te breiden.

Constant komt ze met rake opmerkingen, nieuwe ideeën en als ik haar een taak geef, dan weet ik gewoon dat het nog beter uitpakt dan wat ik in m'n hoofd had.
Ik wil haar niet kwijt en ik garandeer je: Myrthe wil je absoluut in je team hebben en daarna ook nooit meer kwijt!"

Charlotte Leemans (Studio Leemans): “Myrthe is de doorpakker die ik als ondernemer naast me nodig heb. Superblij met haar rust en overzicht. Voelt écht als een extra - minder fladderend - brein erbij hebben in mijn business. Dat geeft mij de ruimte om te doen waar ik goed in ben en blij van word!


Ik zet Myrthe al flinke tijd in als ad hoc (eind)redacteur én communicatieadviseur voor mijn opdrachtgevers. Als vanzelf rolde ze ook in de rol van officemanager van mijn contentstudio. Ben een beetje verliefd op haar lijstjes en dolblij als ze na een brainstorm zegt: Ik zet samenvatting en actiepunten even op de mail.

Charlotte Leemans.jpg
Yvonne.jpg

Yvonne Karst (De Werfwinkel/Koolhydraken): "Myrthe is fantastisch en onmisbaar! In eerste instantie is Myrthe gaan helpen met het mailboxbeheer. Ze voorziet alle sollicitanten sneller en duidelijker van een antwoord dan dat ik dat zelf deed. Hoe druk of rustig het ook is, de mailboxen zijn altijd bijgewerkt en dat geeft onwijs veel rust.

Voor mijn andere bedrijf zijn we later ook gaan samenwerken, toen eigenlijk de chaos al compleet was.
Achteraf had ik Myrthe eerder moeten inschakelen, want de boel was zo weer onder controle en dat geeft mij heel veel ruimte. Niet alleen ruimte in tijd, maar ook in mijn hoofd. Door haar adequate handelen voelen klanten zich serieus genomen en zijn ze er gerust op dat het goedkomt, wat ook zo is. Super waardevol! 

Naast dat Myrthe ontzettend attent is (en een fan-tas-tisch handschrift heeft),
heeft ze ook echt hart voor de zaak! Het is zo fijn niet het gevoel te hebben dat je je bedrijf niet alleen draagt. I
Ik gun eigenlijk iedere ondernemer “mijn” Myrthe"

Suzanne van Duijn (Vrije Meid): "Toen ik begin 2021 mijn mailbox steeds vaker zag overstromen, en het beantwoorden van dezelfde soort mails steeds vaker een klusje werd waar ik tegenop zag, besloot ik een VA te zoeken. Uit de talloze reacties die ik kreeg, sprong Myrthe er meteen uit. Haar ervaring en enorme vriendelijkheid gaven de doorslag. Geen seconde spijt van!

Myrthe neemt het voortouw en pakt dingen snel op. Ze reageert vriendelijk en professioneel en denkt goed mee.
Ik vertrouw haar volkomen en zou niet meer zonder haar willen. Zoek je ondersteuning in jouw business, maar wel iemand die assertief is en zelfstandig kan werken? Dan is Myrthe jouw go-to-person!"

Suzanne van Duijn
Joris.jpg

Joris van Roessel (Joris van Roessel Concept & Creatie): "Myrthe en ik leerden elkaar zo’n 10 jaar geleden kennen als communicatie-vrijwilliger van een muziekfestival. Samen brachten we structuur in de destijds chaotische organisatie. Ik durf wel te zeggen dat we daarmee de stuwende kracht achter die club werden.

Het is dan ook niet voor niets dat ik haar inschakel als sparringspartner voor communicatie-vraagstukken. Samen brengen we structuur, een heldere focus en strategie aan waar we

ons budget maximaal kunnen benutten. We hebben aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen en dat werkt fijn. Ook voor het operationele gedeelte waar ze haar weg feilloos weet te vinden. Ze is praktisch onmisbaar!"

Elke Verbruggen (Elke Verbruggen Fotografie): "Tijdens mijn verlof mijn email uit handen geven was wat ik graag wilde, maar ook spannend vond. Want ik weet zelf toch het beste wat ik moet antwoorden en doe dat vanuit mijn gevoel. Ik voelde met Myrthe meteen een klik en durfde haar te vertrouwen om mijn email over te nemen. De eerste mailtjes die ze stuurde, brachten meteen een glimlach op mijn gezicht: professioneel, duidelijk, maar bovenal de persoonlijke toon die ik ook gebruik in m'n email. En vanaf dat moment durfde ik het volledig los te laten.

 

Ze denkt goed mee en is ontzettend positief. En man, wat een verademing om met iemand te werken die zo georganiseerd is. Haar naam 'Komt Goed Support' is on point, want mede dankzij haar heb ik een heerlijk verlof gehad! Ik ga zeker weer gebruik maken van Myrthe's diensten."

ElkeVerbruggen.png
Imke van Kuppeveld

Imke van Kuppeveld: "Myrthe is een topper! Ze is eerlijk, altijd accuraat, behulpzaam, heeft aan een half woord genoeg en is een ware communicatieheld die met gemak op het oog complexe chaos in overzichtelijke processen giet. Ze kent haar sterke punten en weet zowel haar rol als 'assistent', 'collega' én als 'leider' te pakken.

Daarbij is ze mega empathisch, heel attent en heeft ze een handschrift waar menigeen jaloers op is (ik in ieder geval wel ;) ). Ik werk inmiddels ongeveer een jaar intensief samen met Myrthe en dat is echt een feestje! Naast dat er hard gewerkt wordt, is er op z'n tijd ook ruimte voor, al dan niet Brabantse :-P, gezelligheid. Ik hoop oprecht nog lang met je te mogen samenwerken!"

Stéphanie de Geus (Story Sparks): "Samenwerken met Myrthe is echt een feestje. We zijn in het najaar van 2019 gaan samenwerken om te helpen bij het ondersteunen van een online community en hadden direct een goede klik. Myrthe werkt hard, is super georganiseerd, denkt vooruit, is een kei in het werk uit handen nemen voor mensen en heeft gewoon heel veel plezier in haar werk. Dat merk je aan alles.

Als je met Myrthe samenwerkt weet je gewoon zeker dat alles goedkomt. 

We vormen echt een topteam samen en ik kijk uit naar alle andere dingen die we samen gaan oppakken!"

Stephanie_de_geus_storytelling_storytell
Brigitte van derr Wielen

Brigitte van der Wielen (Hormoonexpert):  "Na een lange tijd teveel tijd te hebben besteed aan mijn mailbox, was ik opzoek naar een VA die mij daarbij kon ondersteunen. Myrthe werd mij aangeraden en tijdens het eerste belletje was zo al zo enthousiast en dacht ze met mij mee, dat ik graag met haar wilde starten.
 

Waar ik het wel een ding vond om mijn mail uit handen te geven zag ik meteen vanaf de eerste mail al hoe correct en netjes ze mijn klanten te woord stond dat ik dat meteen los durfde te laten. Tel daar bij op dat ze pro-actief en duidelijk is, ze structuur aan brengt in processen, extra werkzaamheden nooit een probleem zijn en is ze altijd super enthousiast en behulpzaam.
 

Ik ben superblij met alles wat Myrthe voor me doet, ze is echt een aanwinst binnen het bedrijf en ik kan niet wachten om samen met haar mijn bedrijf verder te laten groeien."

bottom of page