top of page

Wie ben ik?Ik ben gespecialiseerd in communitymanagement, communicatie, office support en het structureren/optimaliseren van processen. Met twintig jaar ervaring als projectleider, communicatieadviseur en personal assistant, heb ik meer dan genoeg kennis en kunde in huis om jou te kunnen ondersteunen.

>> Lees hier wat ik voor je kan doen

 
 

Myrthe2.jpg

Begin 2019 besloot ik mijn motto te vertalen naar mijn eigen bedrijf.

Ik ben ervan overtuigd dat écht alles goed- komt, en zo niet, dan ben ik er om je daarbij te helpen!

1

Met mijn mannenhuishouden [ drie zoons (10/8/5) en een echtgenoot ] woon ik in een opknapper in een dorp in het mooie Brabant, waar de achterdeur altijd openstaat en het pas écht gezellig is als de keuken vol familie en vrienden zit.

2

Ik ben voor mezelf gestart omdat ik enerzijds ondernemen heerlijk vind, en anderzijds omdat ik droomde van het bouwen van een huis waar ook mijn ouders oud kunnen worden. De bouw start in de zomer van 2022!

3

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst kamperend met de jongens in Italië. Ook geniet ik van steeds het huis her-organiseren, etentjes hosten en creatief bezig zijn. Lentezon, sushi, grote cappuccino's en op reis gaan, maken mij blij!

4

Ik vind het belangrijk wat bij te dragen aan mijn omgeving, en ben daarom bestuurslid bij de hockeyclub waar alle drie onze jongens spelen en klassenmoeder op de basisschool. Hier kan ik al mijn organisatie- en plankunsten in kwijt!

bottom of page