Wie ben ik?Ik ben gespecialiseerd in communitymanagement, communicatie, office support en het structureren/optimaliseren van processen. Met vijftien jaar ervaring als projectleider, communicatieadviseur en personal assistant, heb ik meer dan genoeg kennis en kunde in huis om jou te kunnen ondersteunen.

>> Lees hier wat ik voor je kan doen

 
 

Begin 2019 besloot ik mijn motto te vertalen naar mijn eigen bedrijf.

Ik ben ervan overtuigd dat écht alles goed- komt, en zo niet, dan ben ik er om je daarbij te helpen!

1

Met mijn mannenhuishouden [ drie zoons (10/7/5) en een echtgenoot ] woon ik in een opknapper in een dorp in het mooie Brabant, waar de achterdeur altijd open staat en het pas écht gezellig is met een keukentafel vol familie en vrienden.

2

Ik ben voor mezelf gestart omdat ik enerzijds ondernemen heerlijk vind, en anderzijds omdat ik droom van een eigen gebouwd huis waar ook mijn ouders oud kunnen worden. Hier gaan al mijn freelance inkomsten naartoe :)

3

Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst kamperend met de jongens in Italië. Ook geniet ik van steeds het huis her-organiseren, etentjes hosten en creatief bezig zijn. Lentezon, sushi, grote latte macchiatos en op reis gaan, maken mij blij!

4

Ik vind het belangrijk wat bij te dragen aan mijn omgeving, en ben daarom bestuurslid bij de hockeyclub waar onze jongens trainen en klassenmoeder op de basisschool. Hier kan ik al mijn organisatie- en plankunsten in stoppen!