top of page
Myrthe-25.jpg
logo-omvalservice-medium.png

Geen zorgen om jouw bedrijf

op het moment dat jij ‘omvalt’

Wat als je omvalt?

Laten we er geen doekjes om winden.. Dit (horror)scenario kan zomaar ineens de orde van de dag zijn. Je krijgt een ongeluk, je blijkt ernstig ziek te zijn of in het ergste geval: je overlijdt. Je bent niet meer zelf in staat jouw bedrijf te runnen. Wat dan? Weet iemand wie al jouw huidige klanten zijn? Kan er iemand in al jouw systemen? Wie weet er welke facturen er nog open staan? Waarschijnlijk zucht je nu heel diep en denk je 'laten we alsjeblieft hópen dat me dit niet overkomt'. Maar ergens wéét je: dit scenario heb ik niet goed voorbereid. Je beseft ook dat dit alles dan op het bordje van jouw achterblijvers komt...
 

Tenzij je natuurlijk vooraf alles goed in kaart brengt en nú alvast zaken regelt en voorbereidt. Zodanig dat jouw nabestaanden alle ruimte hebben om te rouwen om jóú, zonder paniek om jouw bedrijf. Complete ontzorging dus, zonder een extra bedrijfslast op hun schouders. Zij hebben het immers al moeilijk genoeg.

 

Dat is waar de Omvalservice comes in. Jij bepaalt nú, in jouw volle levenskracht, wat er geregeld dient te worden in het noodscenario der noodscenario´s. Samen brengen we álles in kaart en ontmantelen we to do´s. Je hebt hierbij geen zorgen dat je niet beschikt over de juiste juridische, notariële, financiële en procesgerelateerde zaken. Dat voorwerk is namelijk allemaal al door ons voor jou gedaan. We doorlopen alles zódanig dat het voor nabestaanden helder is wat er moet gebeuren en waarbij ze geholpen en begeleid kunnen worden door iemand die van wanten weet. Zo is jouw bedrijf geen extra last op hun schouders en kun jij met een gerust hart 'omvallen'.

Myrthe-37.jpg

“Wat nu als….?”

- Jij denkt ook wel eens angstig “Wat als ik morgen omval, hoe moet dat dan met mijn bedrijf?”

- Je hebt geen idee wat je nu allemaal al geregeld zou moeten hebben voor het moment dat jij ineens wegvalt uit je bedrijf.

- Er is niemand die jouw bedrijf, jouw klanten en jouw processen op kan vangen, voort kan zetten én afbouwen wanneer jij wegvalt.

- Je weet niet wat er allemaal op jouw achterblijvers afkomt als jij ineens wegvalt.

- Je schuift het ordenen en opschrijven van álles wat met jouw bedrijf te maken heeft voor je uit. En dat voelt ergens helemaal niet fijn.

- Je hebt wat last van struisvogeltactiek: “Als ik er niet aan denk, dan is het er ook niet”.

Je wil juist…

- Jij wil jouw achterblijvers, in een toch al moeilijke tijd, niet opzadelen met óók nog jouw bedrijf dat ze moeten ontmantelen.

- Je wil dat jouw achterblijvers wanneer het noodlot toeslaat, geholpen en begeleid worden in het proces van het beëindigen van jouw bedrijf. Het liefst door iemand die hén kan ontzorgen.

- Je wil niet zelf nu tijd en energie investeren in het bij elkaar zoeken van de juiste juridische, notariële, financiële en procesgerelateerde informatie. Je wil dat iemand dat al volledig voor je heeft voorbereid.

- Je wil nu eens en voor altijd ook dit stukje voor je bedrijf ‘aftikken’, zodat het niet steeds in je achterhoofd blijft rondzingen.

- Je wil zelf de keuze kunnen maken of je dit grotendeels zelf kan voorbereiden of dat je begeleid wil worden in dit proces.

De Omvalservice begeleidt en ontzorgt

Hoe fijn is het als je dit scenario van je ‘zorgenlijstje’ kunt afstrepen! Dat op het moment dat de nood hoog is, er iemand is die jouw achterblijvers ondersteunt en ontzorgt. Zet vandaag nog de eerste stap en regel dit voor jouw bedrijf.

De Omvalservice bestaat uit

1. Een helder plan voor als het noodscenario aan de orde is.

2. Een compleet programma waarin we samen aan de slag gaan. Een duidelijk stappenplan, een werkplanning, cowork-uurtjes voor accountability en support waarin je eraan kunt werken (én ons vragen stellen!) en een uitgebreid (digitaal) werkboek met álles wat jij vanuit je bedrijf kunt vastleggen, zodat je weet waar jouw achterblijvers tegenaan gaan lopen. Inclusief uitleg en advies. We nemen je stap voor stap mee door het proces.

3. Directe steun voor jouw achterblijvers. Binnen 48 uur nadat jij bent weggevallen staat ons team voor jullie klaar.

4. Concrete begeleiding bij het ontmantelen van jouw bedrijf. De achterblijvers worden stapsgewijs geadviseerd wat te doen naar aanleiding van het heldere plan wat wij samen vooraf gemaakt hebben. Denk hierbij aan het informeren van klanten tot het afwikkelen van financiën: alle onderdelen komen aan bod.

 

Indien gewenst, neemt de Omvalservice tevens de coördinatie van de ontmanteling over. Samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijfsactiviteiten op de juiste manier worden gestaakt en afgerond.

_MG_8683.jpg

Alle juiste juridische, notariële, financiële en procesgerelateerde informatie is al voor je uitgezocht, daar hoef jij geen tijd en energie meer in te steken.

Myrthe-23.jpg

Een grote zorg minder voor jou
De inhoudelijke afstemming met een financieel adviseur, een accountant, een notaris, een jurist, een IT-expert en een klantcommunicatie-expert is al gedaan: ál hun kennis en adviezen zijn verzameld en gebundeld. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar de juiste personen of expertises. Wat een tijd zal je dat schelen!

Nog een zorg minder voor jouw achterblijvers
Dankzij het voorwerk dat jij (eventueel samen met ons!) hebt gedaan, hebben jouw achterblijvers voldoende informatie om aan de slag te kunnen. Wil je hen laten adviseren en ondersteunen door mij? Dat kan! Binnen het pakket ‘Eerste Hulp Bij Omvallen’ bied ik Pechhulp waarbij ik direct stand-by sta wanneer de nood hoog is.


 

De Omvalservice is er op het moment dat jij wegvalt en jouw achterblijvers ‘ineens’ een zorg erbij krijgen: jouw bedrijf.

pakket 1
Het complete Omvalpakket

Complete ontzorging én hulp voor jouw achterblijvers indien nodig. Dit betreft het volledige Omvalservice-pakket.


Je krijgt:
- Een intakegesprek waarin we jouw bedrijfsactiviteiten doornemen.

Inclusief procesmatig advies op maat.

- Het complete stap-voor-stap programma, inclusief planning, templates en 3 maanden toegang tot de cowork-uurtjes waarbij we samen aan de slag gaan en je je vragen kunt stellen.

- Je ontvangt het uitgebreide (digitale) werkboek met daarin alle adviezen en formats. Hierin kan je alle belangrijke informatie over jouw bedrijfsvoering, jouw processen, systemen, klanten en opdrachtgevers kwijt. Stap voor stap leg je alle gegevens vast.

- Stel je korte inhoudelijke vragen om het werkboek te voltooien persoonlijk aan mij tot 3 maanden na aanschaf van het pakket.

- Een inhoudelijke check van het werkboek, zodat je niets mist en alles duidelijk is voor jouw achterblijvers.

- Een jaar lang stand-by Pechhulp voor jouw achterblijvers, zodat zij in geval van nood hulp van de Omvalservice kunnen vragen. In drie adviesgesprekken neem ik met hen door wat er moet gebeuren zodat zij aan de slag kunnen.
(Pechhulp eerste jaar gratis ! Daarna €95 p.j)

- Jaarlijkse check-in of jouw bedrijfsinformatie nog up-to-date is.


Tijdelijke earlybird-prijs van €1097!!

(Reguliere prijs €1247)
(ex btw)

 

meest gekozen pakket!

pakket 2
Omvallen zonder zorgen

 

Begeleiding bij de voorbereiding, zodat je zonder zorgen kunt omvallen.
 

Je krijgt:
- Een intakegesprek waarin we jouw bedrijfsactiviteiten doornemen.

Inclusief procesmatig advies op maat.

- Het complete stap-voor-stap programma, inclusief planning, templates en 3 maanden toegang tot de cowork-uurtjes waarbij we samen aan de slag gaan en je je vragen kunt stellen.

- Je ontvangt het uitgebreide (digitale) werkboek met daarin alle adviezen en formats. Hierin kan je alle belangrijke informatie over jouw bedrijfsvoering, jouw processen, systemen, klanten en opdrachtgevers in kwijt. Stap voor stap leg je alle gegevens vast.

- Stel je korte inhoudelijke vragen om het werkboek te voltooien persoonlijk aan mij tot 3 maanden na aanschaf van het pakket.

- Een inhoudelijke check van het werkboek, zodat je niets mist en alles duidelijk is voor jouw achterblijvers.

 

Hierbij krijg je niet:
- Stand-by ondersteuning voor jouw achterblijvers.
-
Jaarlijkse check-in of jouw

bedrijfsinformatie nog up-to-date is.

 

Tijdelijke earlybird-prijs van €747!!

(Reguliere prijs €897)

(ex btw)

Heart

pakket 3
Omvalbasis

Je doet graag zo veel mogelijk zelf en hebt hier graag wat accountability support bij.

 


Je krijgt:
- Het complete stap-voor-stap programma, inclusief planning, templates en 3 maanden toegang tot de cowork-uurtjes waarbij we samen aan de slag gaan en je je vragen kunt stellen.

- Het uitgebreide (digitale) werkboek met daarin alle adviezen en formats. Hierin kan je alle belangrijke informatie over jouw bedrijfsvoering, jouw processen, systemen, klanten en opdrachtgevers in kwijt. Stap voor stap leg je alle gegevens vast

Hierbij krijg je niet:
- Het intakegesprek.
- De mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen en persoonlijke begeleiding.
- De werkboek-check na het invullen.
- Stand-by ondersteuning voor jouw achterblijvers.
- Jaarlijkse check-in of jouw bedrijfsinformatie nog up-to-date is.

 

 

Tijdelijke earlybird-prijs van €347!!

(Reguliere prijs €497)
(ex btw)

Vanaf 1 april 2023 is de Omvalservice live en kan je je pakket aanschaffen! Dan starten de intakegesprekken en krijg je je planning, werkboek en cowork-data om aan de slag te gaan.

Meld je je aan voor de nieuwsbrief? Dat kan hieronder!

Wie ben ik?

Zzp'er, net als jij. Ondersteuner. Familiemens. Ik ben het allemaal. Ik ben me enorm bewust van mijn eigen kwetsbaarheid en die van andere ondernemers die hun bedrijf grotendeels alleen runnen. Ik zou het verschrikkelijk vinden als mij iets overkwam, en mijn achterblijvers ineens 'opgescheept' zouden worden met alles in en rond mijn bedrijf. Jij denkt er waarschijnlijk ook zo over. Zodra ik rondvraag in mijn omgeving of íemand hier iets voor geregeld heeft, blijft het antwoord meestal uit.

Met de Omvalservice komt voor mij alles bij elkaar: mijn liefde voor structureren, mijn wens om andere ondernemers te ontzorgen en mijn motto dat álles goedkomt. Ik help jou op weg naar een gerust en voorbereid gevoel. Meld je je aan bij de Omvalservice, dan staan mijn team en ik voor je klaar. Of zoals ik altijd zeg: "geen zorgen, samen cheffen we het."

Meer lezen over mij kan hier.

Myrthe2.jpg

Myrthe

Wat zeggen anderen over mij?

Celine Charlotte van 't Wout
C.Academy

Als je iemand nodig hebt die aan alle details denkt, dan is dat Myrthe. Elk regeltje, elke toepassing denkt ze aan. Ze werkt ontzettend precies en nauwkeurig, dus ideaal om mee te sparren.

Revlie Schuit
Artifex Service BV

Zo doortastend als Myrthe haar opdrachtgevers ondersteunt, zo compleet en uitgebreid is de Omvalservice: aan alles is gedacht, zodat ik dat niet zelf hoef te doen. Ik zou niet weten waar te beginnen. Daarom is het zo fijn dat Myrthe alle experts al bij elkaar zocht en mij alles aanreikte wat ik nodig had.Meer reviews over mij en mijn manier van werken, lees je hier.

bottom of page